Assessorem a l’AFA del IES Maria Enríquez en la transformació del seu pati en un refugi bioclimàtic.

Assessorem a l’AFA del IES Maria Enríquez en la transformació del seu pati en un refugi bioclimàtic.

També hem executat juntament amb els companys d’Econstrucció una part de la primera fase.

👋 Eoo! Tenim una gran notícia que donar-vos. 🎉Després de mesos de reunions, propostes i acords, el Consell Escolar ha aprovat el començament de les obres 👷 de la primera fase de la transformació del nostre pati en un espai verd i amb ombres! 🌲🌲💚 …Així anunciava l’AFA de l’IES Maria Enríquez que començaven les obres de la primera fase d’aquest projecte que vam redactar per a ells fa ja 4 anys. I per fi han aconseguit posar-lo en marxa. La empresa AUTORREG va executar la primera fase i nosaltres hem afegit els passos i els banquets de fusta que engalanen l’espai. Un nou projecte de renaturalització de patis que hem ajudat a tirar endavant i això ens fa sentir molt bé!! Seguim

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.