Recuperem el clip del Parc de la Sèquia del Molí. Anella Verda de Gandia

Fa cinc anys, Vicent Almar va realitzar aquest clip per fer un repàs dels treballs de creació d’un nou espai de l’Anella Verda, el parc de la Sèquia del Molí, l’entrada a l’Anella Verda des del Grau de Gandia. Va quedar pendent penjar-lo i ara l’hem recuperat per tal de recordar com van ser aquells treballs tant bonics de conversió d’un espai agrícola abandonat en un espai de natura i criança. Cinc anys després les imatges del parc són ben diferents i estem orgulloses del disseny que vam fer i el resultat final.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.