Entreguem el projecte tècnic Sendes Urbanes de Gandia

Entreguem el projecte tècnic Sendes Urbanes de Gandia

Aquest estiu hem entregat un projecte especial, el disseny i el planejament tècnic de la Xarxa de Sendes Urbanes de Gandia. Una idea que va nàixer vinculada a l’Anella Verda de la ciutat fa ja 7 anys i que finalment i gràcies a la insistència hem aconseguit que s’execute aquesta primera fase de disseny.
Durant el procés que ha durat gairebé sis mesos, han participat moltes persones a les quals hem d’agrair la passió que han posat en el treball fet; Pere Miñana (de Bruc Associats, cap de treballs de camp), Rafael Garcia (director tècnic del projecte des del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Gandia), Fermí Romaguera i Pere Cremades (d’Open Clock, en el disseny de la imatge corporativa), Carla Francés (en els espectaculars dibuixos de les rutes), Toni Llobet (amb els seus dibuixos de plantes i animals, un referent del dibuix naturalista), Jordi Puig (en el pla de comunicació i en la fase d’entrega, i com sempre en la maduració d’idees), Daniel Muñoz (en la redacció dels projectes tècnics de cada itinerari), Javi Escriva i Adrià Roig (estudiants en pràctiques del FP “La Safor” de Beniarjó), Carme Iranzo (en la redacció del projectes tècnics de cada itinerari), Constan Amurrio (en la cartografia), Almu Escriva (en els treballs de camp) i Xavi Ródenas (coordinador del projecte).

Si tot va endavant, seguint les respectives fases previstes Gandia podrà gaudir en un plaç de 2/3 anys d’una xarxa de senders que pretenen ser interpretatius i alhora connectors verds de la natura periurbana a la urbanitat. De moment la idea ja està redactada i definida.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.