Passejant pel Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva amb la UPG

Passejant pel Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva amb la UPG

Un diumenge de primavera amb un sol fantàstic era el temps perfecte per tal d’anar a fer una visita a la Marjal de Pego- Oliva, una experiència sempre magnífica però si el moment és el de la migració de l’avifauna, encara més. La novena excursió d’enguany amb la UPG, un cicle d’excursions que ens apropa al coneixement de la comarca de la Safor i els seus vitals i bells espais naturals.
Aquesta vegada ens guien  els nostres col·laboradors, Vicent Boronat i Alícia Pastor, ex-guies del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva durant 17 anys i ara part de la nostra xarxa de professionals. Ells coneixen el parc pam a pam i ens expliquen la flora i la fauna que allí habita. Hem anat des de la Muntanyeta Verda fins a la Font Salada, un espectacle que recomanem. La propera setmana ens espera el Penyalba, aquesta vegada muntanya. Allí ens tornem a veure. Agraïm el treball i la comunicació de Vicent i Alícia, les fotos són de Vicent.

P4060019 P4060011 P4060013 P4060016

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.